top of page

Asiakkaiden kokemuksia

"Rita suunnitteli meidän pihakokonaisuutemme ja ylitti meidän odotuksemme. Piha on enemmän kuin koskaan olisimme osanneet kuvitellakaan. Persoonalliset kiveykset, upeasti toisiinsa sointuvat kasvit, lasten leikkialueet ja paljon extraa joka vangitsee katseen. Piha on myös helppohoitoinen ja käytännöllinen ainakin vuoden käyttökokemuksen perusteella."

 ⭐⭐⭐⭐⭐

Tiina Lappi, Kuopio

"Kävimme yhdessä läpi pihamme mahdollisuuksia sekä meidän toiveita pihan suhteen. Ritalla oli heti, jo ensikäynnillä hyviä ideoita joita en olisi itse osannut pihallemme tuoda. Suunnitelma oli juuri toiveidemme mukainen ja lopputulos on ihana!"

⭐⭐⭐⭐⭐

 

Kiitos 

 

~Marjo

"Yhteistyö Ritan kanssa sujui huippuhyvin!

 

Ammattilaisen käsissä epämääräiset toiveemme jalostuivat suunnitelmaksi, jonka avulla saimme toteutettua ihanan ja meidän näköisen pihan pikkuiselle kaupunkitontille.

 

Pihan rakentaminen pala palalta omaan tahtiin oli helppoa, kun kokonaisuus oli viimeistä yksityiskohtaa myöten mietitty valmiiksi. Talo ansaitsi mielestämme ympärilleen arvoisensa pihan, ja lopputulos nostaa koko kodin seuraavalle tasolle, kun myös ulkopuoli on viimeisen päälle mietitty." 

 

Marjukka ja Miika

"Olemme olleet oikein tyytyväisiä pihasuunnitelmaan ja päässeet sitä jo osittain toteuttamaankin. Olemme kuitenkin varanneet useamman vuoden sen lopulliseen toteutukseen, koska kyseessä on vapaa-ajan asunto Iisalmessa ja asumme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

 

Oli erittäin mukava asioida kanssasi; asiakaspalvelu ja aikataulut toimivat juuri niin hyvin kuin pitikin."

~Olli

bottom of page